Wij ontwikkelen en produceren gepersonaliseerde spellen in de stijl van jouw bedrijf of merk!

Is uw bedrijf op zoek naar een uniek personeels- of relatiegeschenk? Of naar een blijvend jubileum geschenk? Wij ontwikkelen en produceren uw spel op maat al vanaf 50 stuks, maar met grote oplages tot 5.000 stuks kunt u ook bij ons terecht. De gepersonaliseerde spellen kunnen gebaseerd worden op bestaande concepten zoals ganzenbord en monopoly of geheel op maat gemaakt worden voor uw bedrijf, vereniging of stichting.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een gepersonaliseerd bordspel in uw eigen stijl!

Bordspel op maat laten maken

Deze bedrijven gingen u voor:

Recensies

Wink Games heeft voor AAme Adviseurs B.V. naar tevredenheid het spel AAmezing Company gemaakt. Het spel is geheel gepersonaliseerd, alle medewerkers zijn benoemd en er is vakkundig werk afgeleverd.
Het spel is door het bedrijf met veel enthousiasme in gebruik genomen. Wij bevelen Wink games voor eenieder van harte aan. Dankjewel Winkgames voor het mooie product.

Adrie de Poorter, CEO AAme adviseurs B.V.

Het was een feest om samen met de specialisten van WINK Games dit unieke bordspel voor de Kuukse elfkroegetocht te realiseren. De 1e druk was binnen 5 uurtjes uitverkocht! Dankjewel Mark en Lidi voor de zeer flexibele samenwerking met de Commissie Kuukse elfkroegetocht!

Erik van de Ven, Commissie Kuukse elfkroegetocht

Bedankt WINK Games, voor een mooi Ganzenbordspel wat jullie voor ons hebben gemaakt. We hebben al veel (alleen maar) positieve reacties op gehad.

Bas van Noort, Café Oud Zuid