Spellen op maat

Van ontwerp tot productie.

Spellen op maat

Wil je als organisatie je eigen spel laten maken? Wij verzorgen de vormgeving en productie van de spellen op maat. De spellen zijn inzetbaar als kerstgeschenk, jubileumgeschenk, relatiegeschenk of voor trainingsdoeleinden. 

Met een eigen bordspel, memoryspel of kaartspel kan je relaties en medewerkers op een unieke manier aan je organisatie koppelen. Het is een blijvend, uniek en volledig gepersonaliseerd geschenk.

Wij maken:

Een greep uit onze cases

Bekijk hier voorbeelden van spellen en puzzels die klanten door Wink Games hebben laten maken.

Vragen of Advies nodig?

Wil je een bordspel laten maken? Of juist een puzzel laten maken?

Hoe krijg jij jouw spel of puzzel op maat?

Start

Stap 1

Offerte aanvragen

Stuur ons een e-mail met jullie globale wensen, zoals of jullie het spel willen baseren op een bestaand spel, wat jullie in de puzzel op maat willen verwerken, de gewenste oplage en een eventuele deadline. Wij nemen direct contact op om een globale offerte door te spreken en bij interesse ontvangen jullie een officiële offerte ter ondertekening. Nu kan het proces echt beginnen…

Stap 1

Stap 2

Aanleveren materiaal

We gaan samen in gesprek over de specifieke wensen en sturen een Excel template met aanvullende vragen om een conceptversie van het ontwerp te maken. Denk hierbij aan foto’s, huiskleur, logo en teksten voor in het spel of voor op de puzzel. Dit gaat snel en gemakkelijk en binnen uiterlijk 2 weken gaan we richting een concept.

Stap 2

Stap 3

Vormgeving concept

We sturen jullie de concept bestanden toe. Bij een puzzel op maat gaat dit om het artwork voor de puzzel en de deksel, en bij spellen op maat om de concept bestanden van de deksel, speelkaarten, handleiding en het spelbord.

Stap 3

Stap 4

Feedbackronde

Nu is het tijd voor feedback. Dit kan via de mail of we plannen een online meeting in. Alle feedback wordt verwerkt in de vormgeving van de spellen of puzzels op maat.

Stap 4

Stap 5

Vormgeving eindproduct

We sturen vervolgens het eindproduct van het artwork toe. Hier kan nog finale feedback op gegeven worden en bij een officiële go zetten we het productieproces in gang.

Stap 5

Stap 6

Productie

Het productieproces gaat van start. We gaan nu alle onderdelen van de spellen of puzzels op maat produceren. De dozen en deksels worden omplakt met gelamineerd fullcolour drukwerk, de spelborden worden voorzien van drukwerk op maat, de puzzels worden gestanst, de speelkaarten worden gedrukt. Vervolgens worden de puzzels of spellen afgevuld en krijg je de eindproducten geseald geleverd.

Stap 6

Stap 7

Levering

Jij ontvangt jouw volledig gepersonaliseerde spellen of puzzels!

Stap 7

Finish

Jouw eigen spel laten maken?

Direct starten?

Vul vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!