Wij produceren spellen voor spelontwikkelaars

Wink Games is gespecialiseerd in de vormgeving en productie van educatieve spellen, toolboxen en serious games. 

Tevreden spelontwikkelaars

Deze organisaties gingen jou voor

We maken serious games, trainingsspellen en educatieve (bord)spellen voor veel spelontwikkelaars. Zo hebben we de afgelopen jaren gepersonaliseerde bordspellen mogen maken voor o.a. TNO, Raccoon Serious Games, Way2Play en IJsfontein.

Educatieve spellen op maat

Bij Wink Games zijn we gespecialiseerd in de vormgeving en productie van educatieve spellen, toolboxen en serious games. Een educatief spel is de uitgelezen kans om complexe onderwerpen op een speelse wijze bespreekbaar te maken. Wij werken al jaren als vaste productiepartner samen met Universiteiten, Hogescholen en Onderzoeksinstellingen om boeiende leermiddelen te produceren die de doelgroep inspireert en enthousiasmeert.

Wil jij jouw doelgroep enthousiasmeren of een complex onderwerp bespreekbaar maken?

Ben jij spelontwikkelaar en heb jij een serious game, toolbox of educatief spel ontwikkeld? Zoek dan niet verder!

Wij leveren maatwerk bij zowel kleine oplages vanaf 10 stuks als bij de grotere oplages tot 5.000 stuks. Hierbij houden we rekening met standaard formaten, kwalitatieve materialen en de doelgroep. Originele spellen van duurzame materialen voor spellen met een professionele uitstraling.  Je mag uitgaan van stevige spelborden, speelkaarten met ronde hoeken en mooi afgewerkt fullcolour drukwerk met een beschermende laag.

Trainingen en lastige onderwerpen worden steeds vaker vertaald naar spellen om de stof toegankelijker te maken en hier besteden wij dan ook aandacht aan in de vormgeving. We focussen op aantrekkelijk beeldmateriaal, duidelijke en bondige teksten en dat allemaal in de gewenste (huis)stijl en gericht op de doelgroep.

Punten om rekening mee te houden bij het bedenken van een spel op maat:

TNO

Age of AI TNO

Een educatief spel laten ontwikkelen

Ben jij spelontwikkelaar? Laat jouw educatief spel, serious game of toolbox produceren bij Wink Games.

Neem contact op over de mogelijkheden!

(ma – vrij 09:00 – 18:00)

Waarom Wink Games?

Snelle levering

De leverdatum bepalen we in overleg, maar de spellen en puzzels worden uiterlijk binnen 4-6 weken geleverd. Wij garanderen een betrouwbare levertijd.

Persoonlijke service

Wij garanderen een proactieve communicatie en denken graag mee over de productiemogelijkheden.

Ontwerp tot productie

Wink Games verzorgt de complete vormgeving en productie van de spellen en puzzels. Wil je zelf het artwork aanleveren? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Kleine oplages

Je kan bij ons terecht voor kleine maatwerk opdrachten vanaf 10 stuks, maar ook voor de grotere oplages van 5.000 stuks. Wij leveren kwaliteit ongeacht de ordergrootte.

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk?

waardoor jouw doelgroep en relaties jouw bedrijf écht leert kennen? Laat een spel ontwikkelen die de kernwaarden van jouw organisatie tot leven brengt.

Zij waren je al voor!

Mariahuis
Zoe Alaerts
Lees verder
Fijne samenwerking, goede communicatie, veel goesting en enthousiasme om er aan te werken! Het leek even alsof onze deadline niet gehaald kon worden, maar alsnog hebben ze bij Wink Games een effort gedaan om onze dozen toch tijdig af te leveren. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat en wie weet ... Op naar een nieuwe samenwerking!
Provincie Overijssel
Ferdy Steger
Lees verder
Ik wilde meerdere bedrijven vragen om een offerte. Nadat ik bij Wink een intake gesprek en een rondleiding in de fabriek had gekregen, hoefde ik niet meer verder te kijken. Alles liep precies volgens planning. En alles was in een keer goed. Kom de volgende keer graag weer.
Medprevent
Jurjen de Boer
Lees verder
Snelle levering en goede professionele ondersteuning met het ontwerp van ons bordspel!
Pilipili Games
Pieterjan Uytterhoeven
Lees verder
We waren als creatieve spelarchitecten van Pilipili Games op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve partner voor de productie en handling van kaartspellen. We vonden dit bij WINK Games en zijn daarom ook zeer tevreden over de kwaliteit en professionalisme van het eindproduct. Ik ben ervan overtuigd dat we nog vaker gaan samenwerken voor volgende projecten!

Direct starten?

Vul vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Veelgestelde vragen

Wij produceren vrijwel alle onderdelen van de spellen intern. Hierbij kan gedacht worden aan spelborden, dozen, deksels, interieurs, fiches, speelkaarten, handleidingen en puzzels. Alle onderdelen van plastic en hout kopen we in, maar deze worden met het afvullen uiteraard gewoon meegenomen.

Normaliter 4 tot 6 weken nadat het artwork is aangeleverd, maar bij een strakkere deadline kunnen we samen altijd kijken naar de mogelijkheden.
Dat kan zeker. Wij hebben hier veel ervaring mee. Neem even contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Dat kan! Wij sturen dan de aanleverspecificaties toe en controleren de bestanden voordat deze gedrukt worden. Je ontvangt uiteraard de digitale drukproeven voordat we de daadwerkelijke productie starten.
Wij produceren vaker spellen die succesvol zijn gefinancierd via Kickstarter of andere crowdfunding pagina’s. Je ontvangt dan een staffel prijs en geeft akkoord op de offerte zodra de campagne succesvol is. Neem contact op en dan sparren we samen over de mogelijkheden.
Wij werken vaak met standaardformaten om stansmeskosten te besparen voor klanten. We bieden klanten die kiezen voor standaardformaten namelijk aan om kosteloos gebruik te maken van onze bestaande stansmessen. In het offerteproces bieden we dit altijd aan, en je kan de standaardformaten ook opvragen. Wil je juist een spel geheel op maat met specifieke formaten? Geen probleem, wij bestellen de juiste stansmessen voor je en deze gaan vervolgens wel 10 jaar mee.
Dat kan zeker. We hebben verschillende messen voor bestaande fiches of kunnen deze op maat laten maken. De kartonnen fiches kunnen in allerlei formaten en vormen gemaakt worden en zijn erg stevig.
Vanaf 10 stuks t/m 5.000 stuks. We maken graag kleine oplages geheel op maat, en de grotere oplages zijn ook meer dan welkom.

Je kan bij Wink Games een bordspel laten maken, een kaartspel laten maken, een puzzel laten maken, serious games laten maken of een memory spel laten maken.

Wink Games kan ook een educatief maken. Heb je een educatief spel ontwikkeld? Wij hebben hier veel ervaring mee en letten op een duurzame productie.

Jazeker, we kunnen hier een afspraak voor inplannen. Wil je bijvoorbeeld een puzzel laten maken of wil je een kaartspel laten maken maar weet je nog niet goed hoe het eruit moet gaan zien? We kunnen verschillende voorbeelden laten zien van serious games, relatiegeschenken, bordspellen, memory spellen en kaartspellen om samen tot een mooi product te komen.