Bordspel laten maken

Wink Games is gespecialiseerd in de productie van kwalitatief hoogwaardige bordspellen.

Bordspellen

Wil jij een bordspel laten maken dan ben je bij Wink Games aan het juiste adres. Als one-stop-shop kunnen we de vormgeving, productie en handling van de bordspellen op ons nemen en leveren we een kant-en-klaar eindproduct af.

Dit gaat van de opzet tot en met het bord en de regels. Alles is aan te passen naar jouw wensen. Dit kunnen varianten op bestaande spellen zijn of een compleet eigen concept. 

 

Bordspel laten maken

Wij maken:

Productie en onderdelen

Bij Wink Games kan je terecht voor de productie van alle onderdelen van bordspellen. De focus ligt hierbij altijd op kwaliteit. Onze ervaren medewerkers zijn in staat de bodem, de deksel, het spelbord en andere massief kartonnen delen te produceren. Eventuele kaarten, dobbelstenen en overige benodigdheden kopen wij voor u in.

Daarnaast ontwerpen en maken we het gewenste interieur en plaatsen alles in de doos waarna u het geheel geseald in folie van ons aangeleverd krijgt.
Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek voor de productie van jouw bordspellen.

Vorige slide
Volgende slide

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wij staan voor je klaar

(ma – vrij 09:00 – 18:00)

Benieuwd naar onze cases?

 Lees op deze pagina meer over de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan. 

Veel gestelde vragen

Wij produceren vrijwel alle onderdelen van de spellen intern. Hierbij kan gedacht worden aan spelborden, dozen, deksels, interieurs, fiches, speelkaarten, handleidingen en puzzels. Alle onderdelen van plastic en hout kopen we in, maar deze worden met het afvullen uiteraard gewoon meegenomen.

Normaliter 4 tot 6 weken nadat het artwork is aangeleverd, maar bij een strakkere deadline kunnen we samen altijd kijken naar de mogelijkheden.
Dat kan zeker. Wij hebben hier veel ervaring mee. Neem even contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Dat kan! Wij sturen dan de aanleverspecificaties toe en controleren de bestanden voordat deze gedrukt worden. Je ontvangt uiteraard de digitale drukproeven voordat we de daadwerkelijke productie starten.
Wij produceren vaker spellen die succesvol zijn gefinancierd via Kickstarter of andere crowdfunding pagina’s. Je ontvangt dan een staffel prijs en geeft akkoord op de offerte zodra de campagne succesvol is. Neem contact op en dan sparren we samen over de mogelijkheden.
Wij werken vaak met standaardformaten om stansmeskosten te besparen voor klanten. We bieden klanten die kiezen voor standaardformaten namelijk aan om kosteloos gebruik te maken van onze bestaande stansmessen. In het offerteproces bieden we dit altijd aan, en je kan de standaardformaten ook opvragen. Wil je juist een spel geheel op maat met specifieke formaten? Geen probleem, wij bestellen de juiste stansmessen voor je en deze gaan vervolgens wel 10 jaar mee.
Dat kan zeker. We hebben verschillende messen voor bestaande fiches of kunnen deze op maat laten maken. De kartonnen fiches kunnen in allerlei formaten en vormen gemaakt worden en zijn erg stevig.
Vanaf 10 stuks t/m 5.000 stuks. We maken graag kleine oplages geheel op maat, en de grotere oplages zijn ook meer dan welkom.

Je kan bij Wink Games een bordspel laten maken, een kaartspel laten maken, een puzzel laten maken, serious games laten maken of een memory spel laten maken.

Wink Games kan ook een educatief maken. Heb je een educatief spel ontwikkeld? Wij hebben hier veel ervaring mee en letten op een duurzame productie.

Jazeker, we kunnen hier een afspraak voor inplannen. Wil je bijvoorbeeld een puzzel laten maken of wil je een kaartspel laten maken maar weet je nog niet goed hoe het eruit moet gaan zien? We kunnen verschillende voorbeelden laten zien van serious games, relatiegeschenken, bordspellen, memory spellen en kaartspellen om samen tot een mooi product te komen.