Relatiegeschenken

Je eigen bordspel of puzzel laten maken? Wink Games ontwerpt en
produceert jouw spel of puzzel van A tot Z.

Relatiegeschenken

Wink Games heeft al voor vele bedrijven een spel of puzzel op maat ontwikkeld. Je kan een bordspel laten maken als gepersonaliseerde versie van een bestaand bordspel of een cartoon puzzel met daarin bijvoorbeeld jouw medewerkers, klanten en bedrijfswaarden. Wil je liever een memory spel laten maken, of een kaartspel laten maken? Wij maken jouw spellen en puzzels op maat.

Onze tevreden klanten

Je eigen spel of puzzel laten maken?

Onder de relatiegeschenken vallen eigenlijk 2 onderdelen: puzzels op maat en
spellen op maat. Dit bieden we beide aan als relatiegeschenken.

Previous slide
Next slide

Puzzels op maat

Een puzzel op maat is perfect inzetbaar om de activiteiten of mijlpalen van je organisatie te communiceren. Daarnaast vergroot de puzzel je naamsbekendheid en als je kiest voor een cartoon puzzel op maat zal het mensen ook zeker aan het lachen maken. In de puzzel op maat kunnen medewerkers, bedrijfsgebouwen, klanten, missies en nog veel meer elementen die jouw organisatie uniek maken verwerkt worden. Wil je een puzzel laten maken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vragen of Advies nodig?

Wil je een kaartspel laten maken? Of juist een puzzel laten maken?

Spellen op maat

Door een gepersonaliseerd bordspel te laten maken op basis van een bestaand spelconcept kan je klanten en medewerkers op een unieke manier koppelen aan je organisatie of merk. Uiteraard kan je ook in plaats van een bordspel een kaartspel laten maken, of juist een serious game laten maken.

Ontwikkel samen met Wink Games een spel op maat en zet de spellen in als jubileumgeschenk, eindejaarsgeschenk, kerstgeschenk of voor een training.

Wij staan voor je klaar

(ma – vrij 09:00 – 18:00)

Hoe krijg jij jouw spel of puzzel op maat?

Start

Stap 1

Offerte aanvragen

Stuur ons een e-mail met jullie globale wensen, zoals of jullie het spel willen baseren op een bestaand spel, wat jullie in de puzzel op maat willen verwerken, de gewenste oplage en een eventuele deadline. Wij nemen direct contact op om een globale offerte door te spreken en bij interesse ontvangen jullie een officiële offerte ter ondertekening. Nu kan het proces echt beginnen…

Stap 1

Stap 2

Aanleveren materiaal

We gaan samen in gesprek over de specifieke wensen en sturen een Excel template met aanvullende vragen om een conceptversie van het ontwerp te maken. Denk hierbij aan foto’s, huiskleur, logo en teksten voor in het spel of voor op de puzzel. Dit gaat snel en gemakkelijk en binnen uiterlijk 2 weken gaan we richting een concept.

Stap 2

Stap 3

Vormgeving concept

We sturen jullie de concept bestanden toe. Bij een puzzel op maat gaat dit om het artwork voor de puzzel en de deksel, en bij spellen op maat om de concept bestanden van de deksel, speelkaarten, handleiding en het spelbord.

Stap 3

Stap 4

Feedbackronde

Nu is het tijd voor feedback. Dit kan via de mail of we plannen een online meeting in. Alle feedback wordt verwerkt in de vormgeving van de spellen of puzzels op maat.

Stap 4

Stap 5

Vormgeving eindproduct

We sturen vervolgens het eindproduct van het artwork toe. Hier kan nog finale feedback op gegeven worden en bij een officiële go zetten we het productieproces in gang.

Stap 5

Stap 6

Productie

Het productieproces gaat van start. We gaan nu alle onderdelen van de spellen of puzzels op maat produceren. De dozen en deksels worden omplakt met gelamineerd fullcolour drukwerk, de spelborden worden voorzien van drukwerk op maat, de puzzels worden gestanst, de speelkaarten worden gedrukt. Vervolgens worden de puzzels of spellen afgevuld en krijg je de eindproducten geseald geleverd.

Stap 6

Stap 7

Levering

Jij ontvangt jouw volledig gepersonaliseerde spellen of puzzels!

Stap 7

Finish

Jouw eigen spel laten maken?