Gepersonaliseerd bordspel als relatiegeschenk

Wil jij een eigen bordspel laten ontwerpen voor jouw organisatie? Wij ontwerpen en produceren jouw spel van A tot Z!

Onze tevreden klanten

Wil jij jouw medewerkers of
relaties verrassen?

Ben jij Office Manager, HR Manager, Accountmanager of werk jij binnen de Marketing & Communicatie en wil jij jouw medewerkers of relaties verrassen? Zoek dan niet verder!

Wij leveren jouw relatiegeschenken al vanaf 50 stuks. Uiteraard zijn grotere oplages ook mogelijk. Normaliter liggen de oplages van bordspellen op maat als relatiegeschenk tussen de 100 en 2.000 exemplaren.

Vormgeving & productie

Wij kunnen zowel de vormgeving als productie van jouw spel op maat verzorgen binnen 10 weken, maar hebben hier inhoudelijk je hulp bij nodig. De gepersonaliseerde bordspellen krijgen allemaal een unieke uitstraling doordat we deze vormgeven aan de hand van jouw afbeeldingen, huisstijl, teksten en opdrachten. Zo maken we de spellen geheel op maat met een originele titel voor het spel en kunnen we o.a. producten, machines en gebouwen in de vormgeving van de bordspellen op maat verwerken.

Punten om rekening mee te houden bij het bedenken van een spel op maat:

Uitgelichte case

Wink Games maakt al ruim 4 jaar gepersonaliseerde spellen. Wij bedenken, ontwerpen, produceren en verzenden al binnen 4 tot 10 weken. Je kunt jouw eigen huisstijl en merkbeleving volledig laten doorvoeren in het spel, zoals ook Cola Cola heeft gedaan:

De magische fabriek

Relatiegeschenk

Wat je krijgt

We houden direct rekening met jouw budget en leveren altijd kwalitatief hoogwaardige producten. We hebben naast de productie veel ervaring in het vormgeven van bordspellen dus dat kan je ook aan ons uitbesteden. Alle bordspellen worden geheel op maat gemaakt in de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast kunnen we een breed scala aan bedrijfselementen verwerken in de vormgeving van de spellen, zoals je producten, afdelingen, gebouwen en machines.

Basis bordspel

Denk aan een bordspel in de trant van Ganzenbord of Mens erger je niet.

Inbegrepen:

Uitgebreid bordspel

Denk aan een bordspel met elementen van 30 seconds, Party & Co en Ganzenbord.
Inbegrepen:

Premium bordspel

Denk aan premium bordspellen in de trant van bijvoorbeeld Monopoly of Risk.

Inbegrepen:

Zij gingen jou voor

We maken de gepersonaliseerde spellen voor een breed scala aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zo hebben we de afgelopen jaren gepersonaliseerde bordspellen mogen maken voor bekende bedrijven zoals Coolblue, Damen, Coca-Cola en de Jumbo, maar ook voor veel MKB en kleine bedrijven zoals Medprevent, Nictiz en Groothuisbouw.

Een spel laten ontwikkelen voor jouw bedrijf?

Ben jij Office Manager, HR Manager, Accountmanager of werk jij binnen de Marketing & Communicatie en wil jij jouw medewerkers of relaties verrassen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Neem contact op over de mogelijkheden!

(ma – vrij 09:00 – 18:00)

Case Bosman

De boot gemist

Een gepersonaliseerd spel, hoe begin je?

Wink Games heeft al voor vele bedrijven een spel of puzzel op maat ontwikkeld. Je kan een bordspel laten maken als gepersonaliseerde versie van een bestaand bordspel of een cartoon puzzel met daarin bijvoorbeeld jouw medewerkers, klanten en bedrijfswaarden. Wil je liever een memory spel laten maken, of een kaartspel laten maken? Wij maken jouw spellen en puzzels op maat!

Stap 1

Het startpunt

In het eerste gesprek bespreken we een aantal verschillende spelconcepten. Denk hierbij aan spelelementen uit: Mens erger je niet, Monopoly, Party & Co, Ganzenbord of 30 Seconds. Welke spelelementen spreken je het meeste aan?
Stap 1

Stap 2

Kies spel & elementen

Nu gaan we combinaties maken van deze verschillende bordspellen en zo creëren we een spelconcept voor jou op maat met een geheel eigen vormgeving. Het is uiteraard ook mogelijk om de vormgeving bij ons aan te leveren en enkel de productie uit te besteden.
Stap 2

Stap 3

Ontwerp

We geven het spel vorm aan de hand van jouw afbeeldingen, huisstijl, teksten en opdrachten. Zo maken we de spellen geheel op maat met een originele titel en kunnen we o.a. producten, machines en gebouwen in de vormgeving van de bordspellen op maat verwerken. We gaan samen in gesprek om tot het juiste product te komen.
Stap 3

Laat jouw merk tot leven komen in een gepersonaliseerd spel!

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk waardoor jouw doelgroep en relaties jouw bedrijf écht leert kennen? Laat een spel ontwikkelen die de kernwaarden van jouw organisatie tot leven brengt.

Zij waren je al voor!

Leadrs
Rico Schilt
Lees verder
Hele goed ervaring gehad met WINK games. Namens Leadrs hebben we voor ons jubileum een spel laten maken door hen en dat is ons erg goed bevallen. Goed bereikbaar, duidelijke communicatie en heel erg meedenkend over mogelijke verbeteringen van het spel. Dit kunnen we iedereen aanraden. Dankjewel aan het hele team en in het bijzonder Lidi voor de service!
Interflow bv
Wendy Bosgraaf
Lees verder
Communicatie verliep soepel, duidelijke instructies over aan te leveren materiaal en genoeg mogelijkheid om eventuele aanpassingen door te geven. Het spel ziet er super mooi uit. Hier zullen we nog lang van kunnen genieten.
AAme Adviseurs
Adrie de poorter
Lees verder
Wink Games heeft voor AAme Adviseurs B.V. naar tevredenheid het spel AAmezing Company gemaakt. Het spel is geheel gepersonaliseerd, alle medewerkers zijn benoemd en er is vakkundig werk afgeleverd. Het spel is door het bedrijf met veel enthousiasme in gebruik genomen. Wij bevelen Wink games voor eenieder van harte aan. Dankjewel Winkgames voor het mooie product.

Veelgestelde vragen over relatiegeschenken

Wij produceren vrijwel alle onderdelen van de spellen intern. Hierbij kan gedacht worden aan spelborden, dozen, deksels, interieurs, fiches, speelkaarten, handleidingen en puzzels. Alle onderdelen van plastic en hout kopen we in, maar deze worden met het afvullen uiteraard gewoon meegenomen.

Normaliter 4 tot 6 weken nadat het artwork is aangeleverd, maar bij een strakkere deadline kunnen we samen altijd kijken naar de mogelijkheden.
Dat kan zeker. Wij hebben hier veel ervaring mee. Neem even contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Dat kan! Wij sturen dan de aanleverspecificaties toe en controleren de bestanden voordat deze gedrukt worden. Je ontvangt uiteraard de digitale drukproeven voordat we de daadwerkelijke productie starten.
Wij produceren vaker spellen die succesvol zijn gefinancierd via Kickstarter of andere crowdfunding pagina’s. Je ontvangt dan een staffel prijs en geeft akkoord op de offerte zodra de campagne succesvol is. Neem contact op en dan sparren we samen over de mogelijkheden.
Wij werken vaak met standaardformaten om stansmeskosten te besparen voor klanten. We bieden klanten die kiezen voor standaardformaten namelijk aan om kosteloos gebruik te maken van onze bestaande stansmessen. In het offerteproces bieden we dit altijd aan, en je kan de standaardformaten ook opvragen. Wil je juist een spel geheel op maat met specifieke formaten? Geen probleem, wij bestellen de juiste stansmessen voor je en deze gaan vervolgens wel 10 jaar mee.
Dat kan zeker. We hebben verschillende messen voor bestaande fiches of kunnen deze op maat laten maken. De kartonnen fiches kunnen in allerlei formaten en vormen gemaakt worden en zijn erg stevig.
Vanaf 10 stuks t/m 5.000 stuks. We maken graag kleine oplages geheel op maat, en de grotere oplages zijn ook meer dan welkom.

Je kan bij Wink Games een bordspel laten maken, een kaartspel laten maken, een puzzel laten maken, serious games laten maken of een memory spel laten maken.

Wink Games kan ook een educatief maken. Heb je een educatief spel ontwikkeld? Wij hebben hier veel ervaring mee en letten op een duurzame productie.

Jazeker, we kunnen hier een afspraak voor inplannen. Wil je bijvoorbeeld een puzzel laten maken of wil je een kaartspel laten maken maar weet je nog niet goed hoe het eruit moet gaan zien? We kunnen verschillende voorbeelden laten zien van serious games, relatiegeschenken, bordspellen, memory spellen en kaartspellen om samen tot een mooi product te komen.

Direct starten?

Vul vrijblijvend het onderstaande offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!