Onze werkwijze

Wink Games kan de volledige vormgeving en productie van spellen en puzzels op maat op zich nemen.
Lees op deze pagina hoe dit proces in zijn werk gaat.

Wink Games werkwijze

Ben jij een spellenontwikkelaar, trainer of educatieve uitgever die op zoek is naar een vaste fabrikant voor haar kaart- en bordspellen? Zoek je naar een leverancier voor een spel of puzzel op maat als relatiegeschenk? Of heb je net je eerste spel ontwikkeld en vormgegeven en zoek je een betrouwbare fabrikant die mee kan denken over de productie?

Lees op deze pagina meer over onze werkwijze!

Snelle levering

(4-6 weken)

One stop shop

Van ontwerp tot productie

Kleine oplages

10 t/m 5.000 stuks mogelijk

Persoonlijke service

Advies op maat

Onze werkwijze

Wij pakken de vormgeving en productie van A tot Z op ons en leveren kwalitatief hoogstaande producten, ongeacht de ordergrootte.

Lees hieronder hoe we te werk gaan. 

Start

Stap 1

Offerte aanvragen

Wil je een bordspel, kaartspel, educatief spel of serious game laten maken? Of wil je juist een puzzel laten maken? Bel of mail ons en we bespreken samen de mogelijkheden.

Stap 1

Stap 2

Design ja of nee?

Wink Games kan ook de vormgeving van de spellen of puzzels oppakken. Zoek je een partij die niet alleen de productie, maar ook de vormgeving van het spelbord, de speelkaarten, de handleiding, de deksel en andere spellen op zich neemt? Laat het ons weten en dan verwerken we dit in de offerte.

Stap 2

Stap 3

Offerte

Wink Games stuurt binnen enkele werkdagen een offerte op maat. Zijn er nog vragen? Laat het ons weten! Ben je akkoord met de offerte? Stuur de offerte dan getekend retour en we bespreken in een korte belafspraak de leverdatum en aanleverspecificaties.

Stap 3

Stap 4

Vormgeving en productieproces

Het is nu tijd om het productieproces in gang te zetten! Heb je ervoor gekozen om het design van de spellen of puzzels aan ons uit te besteden? Dan plannen we direct een intake gesprek in en vragen de benodigde informatie op om binnen een week tot een conceptversie te komen. Vervolgens kan hier feedback op gegeven worden en maken we het definitieve design op. Nu gaat het productieproces van start.

Om het productieproces in gang te zetten zullen we allereerst de digitale drukproeven van het drukwerk toesturen ter goedkeuring. Zijn deze akkoord? Dan word je geheel ontzorgd en verzorgen wij de productie van alle spelonderdelen. Hierbij letten we nauwkeurig op de kwaliteit en levertermijn.

Stap 4

Stap 5

Eindproduct

Wink Games levert de spellen en puzzels afgevuld en geseald aan. Veel puzzel en spelplezier!

Stap 5

Finish

Jouw eigen spel laten maken?

Een greep uit onze cases

Bekijk hier voorbeelden van spellen  die klanten door Wink Games hebben laten maken.

Benieuwd naar onze cases?

Lees meer over de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan.